www.AutoPieseonline24.ro

Exproprieri de terenuri si case pentru fluidizarea traficului din oras. Afla unde

Autor: bianca.padurean din 24 ianuarie 2019, Vizualizari: 650

Exproprieri de terenuri si case pentru fluidizarea traficului din oras. Afla undeZeci de clujeni vor rămâne fără o parte din terenuri, iar unii fără case pentru că Primăria Cluj vrea să lărgească trei străzi vitale pentru fluidizarea traficului în oraş: str Buna Ziua, str Borhanci şi str Mărginaşă.

Despre aceste proiecte a vorbit la emisiunea moderată de Raul Chiş la Via Cluj TV viceprimarul de Cluj, Dan Tarcea.
Lăţimea străzii Bună Ziua e acum de 9-12 metri. Total insuficient, crede primaria. Nu există trotuare iar benzile auto sunt înguste. Dan Tarcea spune că noul PUG prevede o lăţime a străzii de 16 metri pentru a construi o bandă auto suplimentară, două piste de biciclete şi două trotuare.
O altă stradă care va fi lărgită este str Borhanci (pe o lungime de 1,5 km). Locuitorii noului cartier Borhanci au probleme majore din cauza blocajelor în trafic. Str Borhanci are 10 m acum iar potrivit PUG profilul trebuie să fie de 25 de metri. 
Viceprimarul Dan Tarcea a vorbit şi despre lărgirea străzii Mărginaşă în cadrul unui proiect de fluidizare a traficului care cuprinde şi Calea Mănăştur şi str Uzinei Electrice.
Pentru acest lucru vor trebui demolate 6-8 case de pe strada Mărginaşă, urmînd ca proprietarii să fie expropiaţi. Care e logica acestor lucrări aflaţi din emisiunea Romania Via Cluj, cu Dan Tarcea.
dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama