www.AutoPieseonline24.ro

Premiera teatrala spectaculoasa: Corporatia. Flavius Lucacel si Raluca Radu aduc informatii din culise

Autor: Claudiu.Padurean din 24 ianuarie 2019, Vizualizari: 592

Premiera teatrala spectaculoasa: Corporatia. Flavius Lucacel si Raluca Radu aduc informatii din culiseUna dintre cele mai spectaculoase premiere din acest an se anunţă a fi Corporaţia. Este vorba de o piesă de teatru inspirată din viaţa reală a migranţilor.


Dramaturgul Flavius Lucăcel şi actriţa Raluca Radu au vorbit la Via Cluj TV, în emisiunea lui Raul Chiş, despre premiera spectacolului "Corporaţia", care va avea loc joi, 31 ianuarie, la Teatrul National din Cluj. Producătorul piesei de teatru este Mario Dance Atelier. 
„Te trezeşti grăbit, mănânci în viteză, te speli în viteză şi pleci în viteză. Să nu întârzii la job, să nu ratezi nici o oportunitate, să fii tot timpul pe fază. Saluţi în fugă soţia, pe copii nu, pentru că n-ai avut timp să-i faci.
Iţi saluţi în fugă colegii şi rămâi încordat, gata pentru marea întâlnire cu şeful, gata pentru promovare, gata să calci pe cadavre. Trăieşti încordat zi după zi, mănânci sănătos ca să poţi trăi încordat zi după zi, să poţi să produci. Să fii rentabil. Eşti doar o achiziţie a unui trust, a unei corporaţii care face parte dintr-o altă corporaţie şi mai mare.
Dar la asta nu ai timp să te gândeşti, abia ai timp să respiri, să lucrezi şi să trăieşti ca să lucrezi. În fond, nu e vina ta că eşti la baza piramidei. Poţi doar să speri că acolo sus, în vârful ei, Dumnezeu trage o petrecere monstru”. este prezentarea pe care o face regizorul M.Chris.Nedeea acestei piese.
dle templates freefilm online


Categoria: Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama