www.AutoPieseonline24.ro

SportinCluj.ro: De ce a castigat CFR Cluj meciul cu campioana Bulgariei

Autor: Claudiu.Padurean din 23 ianuarie 2019, Vizualizari: 580

SportinCluj.ro: De ce a castigat CFR Cluj meciul cu campioana BulgarieiCFR Cluj a câştigat, cu scorul de 2-0, partida amicală disputată împotriva campioanei Bulgariei, Ludogorets. Golurile clujenilor au fost înscrise de Lang şi de George Ganea, potrivit SportinCluj.ro.


Modul în care au jucat fotbaliştii de la CFR Cluj arată că echipa s-a consolidat şi că poate juca un fotbal de nivel european, dincolo de micile accidente de parcurs. Motorul victoriei a fost reprezentat de fotbalişti care au crescut, precum Lang sau Omrani, ori din jucători care vor să performeze, precum fiul lui Ionel Ganea. De asemenea, a contat enorm şi experienţa unor jucători precum Camora sau Djokovic.

 

Victoria împotriva bulgarilor a avut loc în contextul în care pentru Ludogorets au evoluat trei români: Moţi, Popa şi Keseru. De asemenea, victoria magistrală a CFR Cluj arată că antrenorul echipei naţionale, Cosmin Contra, nu ar avea nimic de pierdut dacă s-ar gândi la convocarea unor jucători de la CFR Cluj care au obţinut cetăţenia română, precum Juan Culio sau Mario Camora.

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.
FeleacuReclama

Reclama