UBB


Cum poti intra fara admitere la Universitatea Babes-Bolyai

Autor: Claudiu.Padurean din 22 ianuarie 2019, Vizualizari: 936

Cum poti intra fara admitere la Universitatea Babes-BolyaiUniversitatea Babeş-Bolyai organizează în acest an universitar concursuri care pot înlocui examenul de admitere la facultate. Acestea se adresează în principal elevilor de liceu de clasa a XI-a şi a XII-a care doresc să-şi testeze capacităţile, în vederea admiterii. Concursul oferă tinerilor elevi posibilitatea de a-şi testa aptitudinile creative şi în acelaşi timp, celor din anii terminali, un criteriu alternativ de admitere la specializarea Teatrologie-jurnalism teatral, management cultural. Facultatea va organiza şi o sesiune de pregătire pentru admiterea la facultate, în cadrul tuturor departamentelor facultăţii.


Facultatea de Matematică şi Informatică organizează Concursul „Mate-Info UBB”  în data de 6 aprilie. Concursul constă în susţinerea unei probe scrise din matematică sau informatică, la alegerea candidatului, probă ce poate fi susţinută în limba română sau limba maghiară. 

 

Facultatea de Fizică organizează Concursul de fizică pentru liceeni „Augustin Maior” în 13 aprilie. Concursul se organizează la Facultatea de Fizică din Cluj-Napoca, dar şi la unităţi de învăţământ din alte oraşe cu prezenţe remarcabile la precedentele ediţii ale concursului. Întregul program al concursurilor poate fi consultat pe site-ul universităţii.

dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama