www.AutoPieseonline24.ro

SportinCluj.ro: Patronul CFR Cluj refuză să mai dea bani echipei

Autor: Claudiu.Padurean din 30 decembrie 2018, Vizualizari: 648

SportinCluj.ro: Patronul CFR Cluj refuză să mai dea bani echipeiPatronul CFR Cluj, Nelu Varga, a anunţat că a făcut o ultimă plată către echipă. Este vorba de 500.000 de euro pentru a acoperi restanţele din sezonul trecut. Însă el refuză să mai dea bani clubului pe care îl patronează, care va fi nevoit să vândă jucători pentru a-şi acoperi costurile, potrivit SportinCluj.ro.


otrivit DigiSport, CFR Cluj va încasa 1,1 milioane de euro din drepturile de televizare a Ligii I şi ar mai avea nevoie de încă 3 milioane de euro pentru a putea funcţiona fără probleme. Aceşti bani ar urma să fie obţinuţi din vânzarea unora dintre cei mai buni jucători.

 

Staff-ul tehnic al echipei a făcut o listă cu cinci jucători care ar putea fi cedaţi de echipa clujeană, pentru a putea obţine banii necesari. Primul este golgheterul la zi al Ligii I, George Ţucudean. Presa sportivă a scris că echipa franceză Olympique Lyon ar fi interesată de serviciile atacantului român. Dacă el va fi vândut pe o sumă consistentă, CFR Cluj ar putea renunţa la vânzarea celorlalţi patru jucători puşi pe lista de transferuri. Este vorba de Deac, Omrani, Djokovic şi Arlauskis.

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.
FeleacuReclama

Reclama