UBB

Andre Rieu anunta al patrulea concert la Cluj! Va fi pe 7 aprilie la BT Arena

Autor: bianca.padurean din 14 decembrie 2018, Vizualizari: 2 596

Andre Rieu anunta al patrulea concert la Cluj! Va fi pe 7 aprilie la BT ArenaCelebrul violonist André Rieu va susţine cel de-al patrulea concert, la BT Arena din Cluj-Napoca, pe 7 aprilie 2019, după ce cererea de bilete pentru primele trei concerte programate în zilele de 4, 5 şi 6 aprilie a înregistrat un nou record în rândul evenimentelor concertistice din România.


olicitările permanente, mesajele şi entuziasmul publicului l-au convins pe André Rieu, şi pe membrii echipei sale, să facă toate demersurile necesare pentru a le onora şi pentru a le răsplăti încrederea. Astfel, de pe 4 şi până pe 7 aprilie, sărbătoarea bucuriei şi a muzicii interpretate de celebrul violonist André Rieu şi de muzicienii Johann Strauss Orchesta, va uni peste 25.000 de oameni şi va răsuna în inima Transilvaniei.

 

Regele valsului îi va încânta pe toţi cei prezenţi cu un spectacol excepţional cuprins în cadrul tunerului mondial 2019.

 

”Salut prieteni! Ne aflăm în Londra, unde tocmai am susţinut concertul de Crăciun şi sunt foarte, foarte încântat să anunţ că vom susţine patru concerte în ţara voastră atât de frumoasă, în România! Ne revedem curând!”, le-a transmis violonistul fanilor din România, prin intermediul unui nou mesaj video.

 

 

Biletele pentru cel de-al patrulea concert au fost puse în vânzare la preţuri ce pornesc de la 200 lei, atât online pe www.eventim.ro şi www.andrerieu.com, precum şi la magazinele partenere Eventim, din toată ţara: Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour, benzinăriile OMV şi la casa de bilete din Iulius Mall Cluj-Napoca.

Concertele lui André Rieu sunt ca un foc de artificii al emoţiilor. Cu peste 100 de concerte pe an, André Rieu livrează publicului divertisment total cu melodii celebre, romantice, înţesate cu numeroase surprize, umor şi solişti internaţionali de primă clasă. Împreună cu cei 60 de muzicieni, membrii orchestrei sale Johann Strauss, cea mai mare orchestră privată din lume, carismaticul artist de origine olandeză susţine turnee în întreaga lume de peste 30 de ani.

 

Peste 40 de milioane de CD-uri şi DVD-uri vândute, de 30 de ori numărul 1 în topurile internaţionale şi 500 de discuri de platină îl fac pe André Rieu un adevărat "maestru al mulţimii", titrează cu extaz New York Times. Videoclipurile publicate pe contul său de YouTube au atins până acum peste un miliard de vizionări şi peste 3.7 milioane de fani îl urmăresc pe Regele Valsului pe Facebook.

 

În luna iulie a acestui an, André Rieu şi-a susţinut concertele fantastice anuale, în aer liber, în oraşul său natal din Olanda, Maastricht. Pentru prima dată, timp de 13 seri, mai mult de 15.000 de fani din peste 80 de ţări au luat parte la concertele sale extraordinare de la Vrijthof.

 

André Rieu este căsătorit de peste 40 de ani şi locuieşte, alături de soţia sa Marjorie, într-un castel romantic, ce se presupune că a aparţinut lui D'Artagnan, unul dintre cei trei muşchetari, construit în anul 1452 în oraşul său natal Maastricht din Olanda. 

Cei doi au împreună doi fii şi cinci nepoţi.

dle templates freefilm online


Categoria: Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama