www.AutoPieseonline24.ro

Elevii din programul “Descopera-ti Pasiunea in IT”, castigatorii Galei ”10 pentru Cluj” la IT si Inovatie

Autor: Claudiu.Padurean din 13 decembrie 2018, Vizualizari: 981

Elevii din programul “Descopera-ti Pasiunea in IT”, castigatorii Galei ”10 pentru Cluj”  la IT si InovatieElevii pregătiţi în programul “Descoperă-ţi Pasiunea în IT” au fost desemnaţi de Primăria Cluj-Napoca, Inspectoratul Şcolar Judeţean şi mediul de afaceri local liceenii cu cele mai bune rezultate în 2018 în domeniile IT şi Inovaţie şi declaraţi câştigători la cele două categorii de activitate în cadrul ediţiei aniversare a Galei ”10 pentru Cluj”.


La categoria IT a fost desemnată câstigătoare echipa Itech, formată din Ada Birtocian, Denis Ghior, Andreea Ploscar, Teodora Ursu şi Iulia Abrudan de la Liceul Teoretic ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca. Elevii au realizat BEEsmart – aplicaţia care te conectează în timp real cu stupina ta. Aplicaţia pătrunde într-o ramură necomputerizată a agriculturii, apicultura, şi îi oferă un imbold spre industrializare.

 

La categoria Inovaţie, învingătoare a fost echipa care a câştigat premiul III dpIT, ediţia 2018. Echipa C.A.P.A.C. este, formată din Carla Todoran, Paul Andreica, Antonio Suciu, Cezar Bretan şi Antonia Hergheş, toţi elevi ai Liceului Teoretic ”Avram Iancu” Cluj-Napoca. Împreună, aceştia au realizat SportSpace, aplicaţia care înlătură principalele motive pentru care oamenii nu fac sport.

 

dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama