www.AutoPieseonline24.ro

Regina Maria a deschis primul spital privat cu servicii integrate din Cluj

Autor: bianca.padurean din 12 decembrie 2018, Vizualizari: 823

Regina Maria a deschis primul spital privat cu servicii integrate din ClujDupă 10 ani de prezenţă pe piaţa serviciilor medicale din Cluj-Napoca, Reţeaua de sănătate REGINA MARIA finalizează primul spital privat cu servicii integrate din oraş. Spitalul, a cărui construcţie a început în aprilie 2017, reprezintă cea mai mare investiţie a reţelei de sănătate din ţară. Valoarea totală a acestui proiect de investiţii depăşeşte 18 milioane de euro.


”Suntem foarte bucuroşi să finalizăm un spital pentru Cluj, un campus medical cu servicii integrate, care duce mai departe promisiunea noastră de a transforma oraşul într-o nouă capitală a sănătăţii. Încă de la prima clinică deschisă aici, acum 10 ani, Clujul a devenit un punct strategic în dezvoltarea reţelei la nivel naţional, iar ulterior am direcţionat aici cele mai mari bugete de investiţii, după Bucureşti. Doar proiectul de spital se ridică la peste 18 milioane de euro, la care se adaugă alte sume investite în policlinici, dar şi achiziţia unor companii locale. Aşa cum ştiţi, ne-am consolidat şi mai mult poziţia în Transilvania prin integrarea unora dintre cei mai buni furnizori medicali locali care vor deservi şi mai bine nevoile noului spital: laboratorul de anatomie patologică Santomar, serviciul de ambulanţă Prompturg, centrul de kinetoterapie şi fizioterapie Kinetic, a declarat Fady Chreih, CEO-ul Reţelei de sănătate REGINA MARIA.

 

Noul spital este localizat în centrul oraşului, pe Calea Dorobanţilor nr. 29. Spitalul va oferi, din ianuarie, acces rapid la servicii medicale, atât clujenilor, cât şi pacienţilor din judeţele limitrofe. În acest moment, echipa întregului campus medical REGINA MARIA Cluj numără 423 de angajaţi, din care 184 sunt cadre medicale, iar compania are în vedere şi alte angajări în cursul anului viitor.

 

Cu o suprafaţă de peste 7.000 mp, construcţia ocupă şapte niveluri: parter, patru etaje supraterane şi două subterane. Pentru realizarea spitalului au lucrat 170 de oameni.

 

 

Aparatura disponibilă în spitalul REGINA MARIA din Cluj este una de ultimă generaţie, menită să asigure servicii medicale la cele mai înalte standarde de calitate. Cele mai avansate echipamente sunt cele din dotarea departamentelor de imagistică, neonatologie şi chirurgie. Printre acestea se numără un ecograf adus în premieră în România – un sistem premium cu ultrasunete care utilizează tehnologia unică UltraFast™.

 

Spitalul dispune, de asemenea, de un sistem complet de imagistică General Electric, cu aplicaţii în chirurgie, pediatrie, ginecologie şi ortopedie. Totodată, din primul trimestru al anului viitor, spitalul va deveni centru de referinţă General Electric în imagistică dedicată patologiei sânului, iar laboratorul va integra un departament de genetică moleculară – al doilea după cel din Bucureşti, precum şi o divizie specializată de anatomie patologică.

Urmăriţi un video realizat de Tudor Giurgiu pentru lansarea Spitalului Regina Maria din Cluj: 

dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama