www.AutoPieseonline24.ro

Vadauto, o retea tanara de service-uri auto, deschide a doua statie ITP in Cluj-Napoca (P)

Autor: bianca.padurean din 11 decembrie 2018, Vizualizari: 859

Vadauto, o retea tanara de service-uri auto, deschide a doua statie ITP in Cluj-Napoca  (P)Situata pe Calea Someseni nr.34, noua statie ITP este rezultatul dorintei managementului grupului de firme Vadauto de diversificare a serviciilor oferite clientilor sai, cat si interesului accentuat de crestere organica a business-ului inceput cu numai 5 ani in urma. Vadauto are acum doua service-uri auto, un magazin de piese auto si doua statii ITP.


Alegerea locului noii statii ITP in aceeasi incinta cu un service auto optimizeaza timpii de asteptare al clientilor, iar orice problema tehnica a autoturismelor este rezolvata cu profesionalism, inainte de inspectia obligatorie.

 

Service-ul este dotat cu scule si echipamente de diagnoza de ultima generatie care asigura posibilitatea diagnosticarii tuturor tipurilor de autoturisme.

 

Ultimele investitii in tehnologie au facut posibila inscrierea reviziilor si reparatiilor efectuate la automobilele BMW in istoricul de service al grupului BMW, prin interfata BMW Keyreader si ICOM Plus care, conectat fiind la baza de date BMW, asigura diagnosticarea tuturor tipurilor de automobile apartinand aceluiasi brand.

 

 

dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama