UBB

Danila Prepeleac, pus in scena la Teatrul Puck

Autor: Claudiu.Padurean din 6 decembrie 2018, Vizualizari: 3 000

Danila Prepeleac, pus in scena la Teatrul PuckDuminică, 9 decembrie, cei mici şi cei mari sunt aşteptaţi la „Dănilă Prepeleac”, la Teatrul Puck, de la orele 11.00 şi 12.30. Spectacolul după povestea omonimă a lui Ion Creangă s-a bucurat de mare succes la public încă de la primele reprezentaţii. Este interactiv, plin de viaţă şi culoare, asezonat din plin de discursul şi păţaniile de necrezut ale lui Dănilă, un om cam leneş şi sărac.

 

 


Aventurile lui încep în ziua în care fratele cel chibzuit şi harnic îl trimite să se ducă la târg cu cei doi boi ai săi, să îi vândă şi să cumpere un car şi doi boi mai mici. Dănilă intră, astfel, într-un şir de peripeţii care includ până şi „lumea dracilor”, dar, ca un adevărat erou de poveste, reuşeşte să le descurce pe toate.

 

Scenariul, regia şi ilustraţia muzicală sunt semnate de Traian Savinescu, iar scenografia de Epaminonda Tiotiu. Distribuţia este alcătuită din actorii: Ionuţ Constantinescu, Frunzina Anghel, Ramona Atănăsoaie/Angelica Pamfilie, Călin Mureşan şi Robert Gutunoiu.

 

Spectacolul se joacă în limba română, iar vârsta minimă recomandată este de patru ani.

dle templates freefilm online


Categoria: Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama