UBB

IMAGINI SPECTACULOASE. Cum au serbat clujenii Centenarul Marii Uniri

Autor: Claudiu.Padurean din 1 decembrie 2018, Vizualizari: 1 631

IMAGINI SPECTACULOASE. Cum au serbat clujenii Centenarul Marii UniriCentenarul Marii Uniri a fost serbat cu fast la Cluj. La Târgul de Crăciun din Piaţa Unirii au avut loc concerte folclorice, urmate de concerte ale unor trupe precum Holograf sau Zdop şi Zdup. 


În Piaţa Avram Iancu au avut loc proiecţii videomapping, precum şi un foc de artificii. Piaţa Avram Iancu a fost neîncăpătoare pentru mulţimea mare de spectatori veniţi să se bucure de aniversarea celor 100 de ani de la Unirea Transilvaniei cu Regatul României, potrivit ViaCluj.tv.

 

 

Tot azi, parada militară organizată de 1 Decembrie 2018 a strâns o mulţime formată din mii de clujeni. Oamenii au asistat la depuneri de coroane şi jerbe de flori, apoi au asistat la defilarea unităţilor Ministerului Apărării Naţionale, Ministerului de Interne şi SRI.

 

A urmat apoi un spectacol de artificii de zi şi de confetti. La paradă au asistat şi persoane care au aduc bannere prin care au reproşat Jandarmeriei reporimarea violentă a protestelor din august, de la Bucureşti.

 

dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama