UBB

Numar record de 7500 de bilete vandute în numai trei ore de la punerea in vanzare la concertul lui André Rieu de la Cluj

Autor: bianca.padurean din 29 noiembrie 2018, Vizualizari: 2 449

Numar record de 7500 de bilete vandute în numai trei ore de la punerea in vanzare la concertul lui André Rieu de la ClujBiletele pentru primul concert al celebrului violonist André Rieu de la Cluj (5 aprilie 2019, BT ARENA), puse în vânzare, astăzi, 29 noiembrie 2018, la ora 10:00, s-au vândut în numai 180 de minute.


Ca urmare a succesului înregistrat, André Rieu anunţă programarea unui nou concert, ce va avea loc joi, 4 aprilie 2019, de la ora 20:00, în aceeaşi locaţie din Cluj-Napoca.

 

"Aş dori să le mulţumesc tuturor fanilor noştri minunaţi din România pentru primirea călduroasă şi pentru reacţia absolut minunată de astăzi! Aştept cu nerăbdare să mă întorc în 2019 alături de Orchestra Johann Strauss. Suntem foarte încântaţi să venim pentru prima dată la Cluj, în cadrul turneului mondial 2019 pentru a petrece o nouă seară pe care nu o vom uita niciodată. Ne vedem foarte curând! Cu multă dragoste,  André Rieu”.

 

Biletele pentru cel de-al doilea concert au fost puse în vânzare pe www.eventim.ro, www.andrerieu.com precum şi în magazinele partenere Eventim din toată ţara: Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV precum şi la casa de bilete din Iulius Mall Cluj. Preţurile acestora variază în funcţie de categoria de loc, astfel: Cat.IV – 200 lei, Cat.III – 280 lei, Cat.II – 380 lei, Cat.IV – 480 lei şi VIP – 680 lei.

dle templates freefilm online


Categoria: Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama