UBB

Andre Rieu in concert live pentru prima data la Cluj-Napoca! Afla cand e concertul

Autor: bianca.padurean din 28 noiembrie 2018, Vizualizari: 2 799

Andre Rieu in concert live  pentru prima data la Cluj-Napoca! Afla cand e concertulAndré Rieu vine pentru prima dată la BT Arena din Cluj-Napoca, pe 5 aprilie 2019, de la ora 20:00, într-un nou concert ce face parte din turneul mondial 2019. Cunoscut ca "Regele Valsului", André Rieu susţine concerte în prezenţa a peste 600.000 de spectatori pe an.

 


Biletele vor fi disponibile începând de joi,  29 noiembrie, la ora 10:00 şi vor putea fi achiziţionate atât online de pe www.eventim.ro sau www.andrerieu.com, precum şi din magazinele partenere EVENTIM din toată ţara: Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărtureşti şi Humanitas, magazinele Carrefour şi benzinăriile OMV, la casa de bilete din Iulius Mall şi  la preţuri ce pornesc de la 200 lei, în funcţie de categoria de loc.

 

”Muzica şi valsul reprezintă o parte foarte importantă în viaţa mea,” spune André Rieu. ”Dacă o melodie îmi atinge sufletul, cu siguranţă îl va atinge şi pe al dumneavoastră. Această muzică îmi permite să aduc emoţie şi bucurie în sufletele oamenilor, peste tot în lume. În concertele mele totul este permis: râsul, plânsul, dansul, cântatul. Emoţiile reprezintă secretul succesului meu”

 

Concertele lui André Rieu sunt ca un foc de artificii al emoţiilor. Cu peste 100 de concerte pe an, André Rieu livrează publicului divertisment total cu melodii celebre, romantice, înţesate cu numeroase surprize, umor şi solişti internaţionali de primă clasă. Împreună cu cei 60 de muzicieni, membrii orchestrei sale Johann Strauss, cea mai mare orchestră privată din lume, carismaticul artist de origine olandeză susţine turnee în întreaga lume de peste 30 de ani.

 

În septembrie, turneul mondial l-a purtat pe marele artist pe marile scene din Statele Unite şi Canada, în luna octombrie în Argentina, în noiembrie în Australia, iar în luna decembrie va cuceri publicul din Marea Britanie.

 

Pentru a gestiona rutele de transport ale producţiei enorme între continente, au fost create 4 structuri fabuloase identice, care conţin 4 seturi de costume, de instrumente şi echipamente tehnice.

Peste 40 de milioane de CD-uri şi DVD-uri vândute, de 30 de ori numărul 1 în topurile internaţionale şi 500 de discuri de platină îl fac pe André Rieu un adevărat "maestru al mulţimii", titrează cu extaz New York Times.

Videoclipurile publicate pe contul său de YouTube au atins până acum peste un miliard de vizionări şi peste 3.7 milioane de fani îl urmăresc pe Regele Valsului pe Facebook.

 

În luna iulie a acestui an, André Rieu şi-a susţinut concertele fantastice anuale, în aer liber, în oraşul său natal din Olanda, Maastricht. Pentru prima dată, timp de 13 seri, mai mult de 15.000 de fani din peste 80 de ţări au luat parte la concertele sale extraordinare de la Vrijthof.

 

André Rieu este căsătorit de peste 40 de ani şi locuieşte, alături de soţia sa Marjorie, într-un castel romantic construit în anul 1452 în oraşul său natal Maastricht din Olanda. Cei doi au împreună doi fii şi cinci nepoţi.

 

André Rieu şi a sa orchestră Johann Strauss  concertează pentru prima dată la Cluj, în aprilie 2019.

Vă veţi putea bucura de un mix fantastic de vals, muzică de film, musical, operă precum şi de cele mai cunoscute hituri. Pentru o experienţă de neuitat şi o seară magică LIVE în compania maestrului ANDRÉ RIEU, vă invităm să vă achiziţionaţi cele mai bune bilete începând de joi, 29 noiembrie 2018, ora 10:00!

 

dle templates freefilm online


Categoria: Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama