Deputatul PNL, Adrian Oros: Actualul Guvern poate fi răsturnat cu voturile rebelilor din PSD

Autor: Claudiu.Padurean din 26 noiembrie 2018, Vizualizari: 1 642

Deputatul PNL, Adrian Oros: Actualul Guvern poate fi răsturnat cu voturile rebelilor din PSDLiberalii clujeni au început să apese pe pedala de acceleraţie politică. La nivel local, ei au început să strângă semnături pentru a susţine construirea Spitalului Regional de Urgenţă, potrivit ViaCluj.tv.

 


Acest demers vine în contextul în care Guvernul a anunţat că ar dori să amâne construirea Spitalelor Regionale de Urgenţă din Cluj-Napoca, Iaşi şi Craiova pentru viitorul exerciţiu financiar al Uniunii Europene. Şi aceasta în contextul în care Uniunea Europeană a alocat 150 de milioane de euro pentru a finanţa aceste proiecte.

 

În acest context, administraţia locală, dominată de coaliţia PNL-UDMR, a cerut Guvernului să primească dreptul să construiască spitalul pe cont propriu, după cum spune deputatul Adrian Oros, vicepreşedinte la nivel naţional al PNL.

 

Însă este posibil ca Guvernul care va da un răspuns oficial cererii trimise de administraţia clujeană ar putea să fie altul decât cel în funcţie, mai spune Adrian Oros. Şi aceasta pentru că Opoziţia pregăteşte o moţiune de cenzură care are şanse să treacă şi cu sprijinul rebelilor din PSD.

 

Despre calculele Opoziţiei şi despre şansele formării unui nou Guvern veţi afla din România Via Cluj cu deputatul Adrian Oros, moderată de Claudiu Pădurean.

dle templates freefilm online


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama