www.AutoPieseonline24.ro

Un magazin modern de barbierit

Autor: felix.ostrovschi din 22 noiembrie 2018, Vizualizari: 984

Un magazin modern de barbieritLa New-York s-a deschis de curând un atelier de bărbierit, care cu siguranţă este cel mai original din toate câte există nu numai în ţara dolarilor, ci în lumea întreagă.


„Într-un hotel mare sunt aranjate pentru acest scop încăperi spaţioase. Abia poţi crede că te afli la un bărbier, când intri înăuntru şi eşti poftit să ocupi loc într-o splendidă grădină de iarnă, împodobită cu plante exotice, până se eliberează un scaun în atelier.

Timpul aşteptării îţi trece foarte repede şi plăcut, ascultând sunetele unei orchestre ascunsă în dosul unui grup de palmieri şi bând ceai, cafea etc. ce-ţi sunt servite după dorinţă.

Un magazin modern de barbierit

Sala de aşteptare e despărţită de ateliere prin coridoare pline cu verdeaţă, în sălile de tratament sunt 42 de scaune de bărbierit, 32 mese de manicurat şi 15 aparate pentru tăiat părul.

În primul etaj, separat de celelalte săli, e salonul de înfrumuseţare pentru dame, care încă în ce priveşte aranjamentul oferă tot ce închipuirea poate concepe mai frumos şi mai modern.

 

Toate sălile de tratament sunt legate cu camerele de serviciu provizorii şi pentru un sistem de conduct electric, care după felul butonului pe care apeşi, îţi procură repede şi fără zgomot apa de păr dorită, un săpun nou sau recvizitele de manicurat şi alte asemenea.

E de prisos să mai amintim că toate cerinţele igienice şi sanitare în privinţa părului sau a pielei sunt observate şi îndeplinite cu cea mai mare stricteţe.

Aranjarea acestui magazin modern de bărbierit, care poate satisface zilnic trebuinţelor a 1500-2000 persoane, a costat suma rotundă de un sfert de milion de dolari.

Un magazin modern de barbierit

Durere: ziarele engleze, din cari extragem informaţia aceasta, nu spun şi cât costă bărbieritul sau tăiatul părului în acest local de lux”. [„Patria”, Anul IV, nr.6, Cluj, 12 ianuarie 1922].

dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama