UBB

"Under Construction", Premiera la Teatrul Maghiar din Cluj

Autor: mihaela.ursan din 8 noiembrie 2018, Vizualizari: 2 047

"Under Construction", Premiera la Teatrul Maghiar din ClujSpectacolul cu titlul "Under Construction" va avea premiera la Teatrul Maghiar din Cluj.


Premiera explorează tematica maturizării si va avea loc sâmbătă, 10 noiembrie de la ora 20:00 în Sala Studio.

Coordonarea acestui proces de creatie în comunitate i-a revenit artistei Krisztina Sipos, cunoscută mai ales ca regizor, componist si performer în teatru independent. În cadrul proiectului Under Construction lucrează cu o echipă numeroasă din care fac parte atât membri ai companiei teatrului, cât si artisti independenti sau studenti la actorie. Proiectul este co-finantat de Administratia Fondului Cultural National. Totusi, acesta nu reprezintă în mod necesar pozitia Administratiei Fondului Cultural National. AFCN nu este responsabilă de continutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite.

Din distributia Premierei din data de 10 noiembrie fac parte: Csilla Albert, Áron Dimény, István Ferenczi, Melinda Kántor, Gizella Kicsid, Rebeka Kolcza, Júlia Laczó, Rudolf Molnár, Balázs Mostis, Ferenc Sinkó, Viktória Zsuzsanna Szabó, Ágnes Szucher, Hunor-József Varga, Orsolya Veres.Echipa: Nóra Balázs, Réka Biró, Katalin Deák, Kata Demeter, Kinga Kovács, Paul Sarvadi, Krisztina Sipos, Zsuzsanna Vass.Colaboratori: Ilona Deme, Izabella Kasza, Polixéna Keresztesi, Éva László, Júlia Szabó.

Prin proiectul Under Construction echipa si-a propus realizarea unui spectacol care, printre altele, să răspundă la următoarele întrebări: care este diferenta dintre o persoană matură si un copil? Ce ne face să ne maturizăm? Ce ia sfârsit odată cu maturizarea si ce aduce instaurarea ei? Ne putem oare asuma responsabilitatea pentru ceea ce rostim sau facem? Care este efectul pe care îl au decizii luate în firul destinului?

Spectacolele programate în luna noiembrie nu vor beneficia de traducere în limba română.
dle templates freefilm online


Categoria: Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama