UBB

Inscrie-te la concursul „Tanarul Jurnalist al Anului”. Premii de 1000 de euro

Autor: bianca.padurean din 3 noiembrie 2018, Vizualizari: 1 661

Inscrie-te la concursul  „Tanarul Jurnalist al Anului”. Premii de 1000 de euroFundaţia Freedom House România este în plină pregătire a ediţiei aniversare a Concursului Naţional „Tânărul Jurnalist al Anului”. Aniversăm 20 de ani – o vârstă rotundă, primii laureaţi fiind desemnaţi în 1998 – şi 18 ediţii desfăşurate.


Concursul a ajuns astfel la vârsta maturităţii, venind cu obişnuitele premii de 1.000 de euro acordate tinerilor jurnalişti de presă scrisă şi online, sub 35 ani, viitoare modele şi mentori în meserie.

Tinerii jurnalişti cu vârsta cuprinsă între 18 şi 35 de ani sunt aşadar aşteptaţi să se înscrie cu articole din domeniile Actualitate internă, Economic şi Justiţie, publicate în perioada 1 septembrie 2017 - 31 octombrie 2018. Pentru fiecare dintre cele patru secţiuni, tinerii jurnalişti pot înscrie în competiţie maximum două articole, care să nu mai fi fost înscrise în alte concursuri. Data limită: 20 noiembrie 2018.

Pentru fiecare secţiune în parte va fi desemnat cel mai promiţător tânăr jurnalist care a publicat articole relevante pentru domeniile propuse.

Pe site-ul nostru dedicat concursului, www.tja.ro, găsiţi regulamentul complet de participare şi toate informaţiile necesare înscrierii.

Selecţia articolelor va fi făcută de personalităţi ale mass-media româneşti, iar câştigătorul fiecărei secţiuni va primi un premiu în valoare de 1000 de euro.

De 20 ani, concursul „Tânărul Jurnalist al Anului” susţine presa scrisă din România, promovând tineri jurnalişti de talent. Anul acesta, realizăm acest demers alături de partenerii Alexandrion Grup RomâniaE.ON România şi Bottega del Gusto. Formatul concursului – secţiuni care acoperă domenii variate – este gândit în vederea specializării şi profesionalizării jurnaliştilor, fiind actualizat anual, în concordanţă cu dinamica practicii jurnalistice.

Ediţia din acest an se desfăşoară cu sprijinul I'm Possible Media şi al partenerilor media: Reţeaua PressHub.roBRATHotNews.ro,AgerpresRFI RomâniaTransilvania ReporterGazeta de SudViaţa LiberăZiarul de IaşiZiare.comPagina de MediaBanatul Azi,inRomanInfo Sud-EstVrancea 24Liber în TeleormanArad24.net,Express de BanatGazeta de DimineaţăJurnalul Văii JiuluiJurnalul de ArgeşObiectiv – Vocea BrăileiZi de ZiObiectiv de Suceava,Hargita NepeCluj TodayTransilvania BusinessCrişana,BizBraşovRevista 22.

dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama