UBB

Grupul Oncos si-a prezentat proiectul imobiliar reprezentantilor Bursei de Valori Bucureşti şi KPMG

Autor: Claudiu.Padurean din 2 noiembrie 2018, Vizualizari: 1 960

Grupul Oncos si-a prezentat proiectul imobiliar reprezentantilor Bursei de Valori Bucureşti şi KPMGUnul dintre cei mai mari producători de carne de pasăre din România, grupul clujean Oncos, îşi diversifică afacerile şi intră pe piaţa imobiliară, cu un proiect premium. Oncos Parc înseamnă 588 de apartamente, 645 de locuri de parcare, precum şi un centru spa, spaţii comerciale şi zone de agrement. Proiectul a fost prezentat vineri, la Cluj, membrilor conducerii Bursei de Valori Bucureşti şi KPMG.


Oncos Parc va avea spaţii comerciale, un parc cu vegetaţie matură, o grădiniţă, o sală de sport cu piscină interioară, spa, jacuzzi şi sală de fitness, un teren de fotbal, unul de baschet, precum şi o pistă de alergare. Proiectul este în apropierea mall-ului Vivo Center, Metro şi Praktiker şi la doar câteva sute de metri de locul viitorului Spital Regional de Urgenţă.

 

Strategia de investiţii şi de dezvoltare a grupului Oncos a fost prezentată de fondatorul acestuia, Vasile Onacă. ”Economia Clujului se dezvoltă rapid, iar astfel de interacţiuni cu reprezentanţi ai unor actori economici de prestigiu, precum Bursa de Valori Bucureşti şi KPMG, sunt benefice. Salut disponibilitatea domnului Adrian Tănase, CEO-ul Bursei bucureştene, şi a doamnei Andreea Vasilescu, partener KPMG, de a intra în dialog cu reprezentanţii mediului clujean de afaceri”, a declarat Vasile Onacă.

 

La întâlnirea de azi au participat şi reprezentanţi ai altor mari companii din Transilvania.

 

Grupul Oncos este unul dintre cele mai importante din Transilvania. Cu peste 800 de angajaţi, Oncos înseamnă cinci ferme pentru creşterea păsărilor de carne, o fermă de păsări ouătoare, un abator de păsări, o fabrică de pâine şi două depozite de capacitate mare şi 42 de magazine.

dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama