www.AutoPieseonline24.ro

Meci dement: Universitatea Cluj, eliminata din Cupa Romaniei dupa ce a condus cu 3-0

Autor: Claudiu.Padurean din 31 octombrie 2018, Vizualizari: 519

Meci dement: Universitatea Cluj, eliminata din Cupa Romaniei dupa ce a condus cu 3-0Unul dintre cele mai demente meciuri din istoria fotbalului românesc a avut loc în această seară pe ClujArena. FC Universitatea Cluj a fost eliminată din Cupa României de către Astra Giurgiu, la capătul unui meci în care clujenii au dat trei goluri în primele opt minute, au fost opriţi de un penalty inventat, şi-au dat două autogoluri, au rămas în 10 oameni şi au fost eliminaţi cu scorul final de 3-4. 


Primul gol al partidei a fost marcat de Abrudan, în minutul 2. În minutele 5 şi 8, Taub a majorat scorul la 3-0, iar Universitatea Cluj conducea fosta campioană a României, Astra Giurgiu, cu un incredibil 3-0. Clujenii dominau partida, însă, în minutul 14, arbitrul a inventat un penalty. Llullaku a marcat pentru 3-1. În minutul 24, Cordoş şia dat un autogol, iar scorul a ajuns 3-2.

 

În a doua repriză, Universitatea Cluj a intrat pe teren decisă să păstreze rezultatul. Însă Llullaku a înscris din nou, în minutul 76. În minutul 88, Abrudan a fost eliminat, iar Universitatea a intrat în prelungiri cu un om mai puţin. Pentru ca ghinionul să fie complet, Astra Giurgiu a fost calificată de un nou autogol, marcat de Sepsi, în minutul 99. 

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.
FeleacuReclama

Reclama