UBB

Allnighter – Maraton de Halloween te provoaca la cea mai inficosatoare seara de filme

Autor: bianca.padurean din 29 octombrie 2018, Vizualizari: 3 385

Allnighter – Maraton de Halloween te provoaca la cea mai inficosatoare seara de filmeLa Allnighter-maraton de Haloween, care începe pe 30 octombrie, cinefilii pot vedea filmul A star is born, în care protagonistă este Lady Gaga. După pauză va rula pe ecran First Man. Miezul nopţii va debuta cu un film dedicat zilei de 31octombrie. Halloween este povestea care-i va ţine captivi pe cinefili în sală până în zori, spun organizatorii.


Pe 30 octombrie, Allnighter-maraton de Halloween îşi deschide porţile la ora 20 la cinema Florin Piersic şi invită cinefilii să îşi lase grijile şi să laşi filmele alese cu grijă să se ocupe de restul. Biletele se găsesc la caseria din incinta Cinema Florin Piersic.

 

Allnighter, evenimentul care scoate în serile de marţi cinefilii din casă s-a întors pentru un nou sezon. Deşi a început ca un proiect dedicat studenţilor deţinători de Studcard, Allnighter s-a extins de-a lungul timpului şi a devenit un eveniment pentru toţi iubitorii de film din Cluj-Napoca. Allnighter adună la fiecare ediţie sute de participanţi în faţa ecranelor pe care se difuzează cele mai bune filme ale momentului.

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style / Cinema

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama