www.AutoPieseonline24.ro

UPNews.ro: Cantecele galeriei Universitatii Cluj, interpretate de o orchestra simfonica in centrul orasului

Autor: Claudiu.Padurean din 25 octombrie 2018, Vizualizari: 537

UPNews.ro: Cantecele galeriei Universitatii Cluj, interpretate de o orchestra simfonica in centrul orasuluiArta şi sportul revin pe aceeaşi Scenă Urbană Pe 27 octombrie, de la ora 19.00, pe strada Mihail Kogălniceanu, în faţa sediului central al Universităţii Babeş-Bolyai, membrii Peluzei Şepcile Roşii revin, împreună cu suporterii tuturor secţiilor sportive ale clubului Universitatea Cluj, pentru a susţine un recital de cântece de galerie, acompaniaţi de orchestra simfonică dirijată de Vlad Eniu, potrivit UPNews.ro.


 Este a doua ediţie a evenimentului ”Haide “U” pe Scena Urbană”, un spectacol muzical inedit organizat de Ordinului Arhitecţilor din România- Filiala Transilvania şi coordonat chiar de preşedintele OART, arh. Daniela Maier. Prima ediţie, ţinută pe 30 septembrie 2017, a înregistrat un succes fulminant: peste 1500 de persoane au participat şi majoritatea au cântat la unison toate melodiile îndrăgite de generaţii la rând de suporteri.

 

”Sperăm ca şi de data aceasta să ne întâlnim în stradă, o stradă simbolică la rândul său, toţi cei ale căror energii vibrează în ritmul sportului, acel vector etern al unităţii spirituale a Clujului. Faptul că o Universitate a venit cu totul- trup şi suflet- în faţa surorii Universităţi a fost cea mai grozavă împlinire la care am fi putut spera. Ceea ce am simţit atunci în stradă a fost magie, nu cred că exagerez, o pot confirma cele peste o mie de oameni ce au rezonat cu noi în stradă, plus cei aproape o sută de mii care au rezonat online”, a declarant arh. Daniela Maier, coordonator Scena Urbană şi preşedintele Ordinul Arhitecţilor din România Filiala Transilvania.

 

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.
FeleacuReclama

Reclama