UBB

6, vine FISC-ul, Festivalul International de Stand-Up Comedy!

Autor: bianca.padurean din 25 octombrie 2018, Vizualizari: 1 513

6, vine FISC-ul, Festivalul International de Stand-Up Comedy!A şasea ediţie a Festivalului Internaţional de Stand-Up Comedy promite o săptămână de pomină şi râs cu lacrimi la Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj.Pe 5 noiembrie se dă startul săptămânii de comedie cu un maraton de stand-up comedy, cu Ioana State, Nicu Bendea, Unguru` Bulan, Bobi Dumitraş şi Raul Gheba. Cei 5 maeştri ai umorului fin te vor purta printr-o călătorie ce te va da pe spate atât la propriu cât şi la figurat.


Săptămâna comediei continuă marţi cu un spectacol pus în scenă de Mihai Bendeac şi trupa sa. Spectacolul de comedie „Bani din cer”, adus în premieră la Cluj Napoca, va dezvălui spectatorilor comicul situaţiilor şi ideea perfectă de farsă.

 

Pe 7 noiembrie Teo, Vio şi Costel preiau legătura cu 2 show-uri, unul de la ora 19 şi unul de la ora 21. Festivalierii trebuie să fie pe fază aici, căci urmează multe surprize pentru ei.

 

Alexandru Banciu, Maria Popovici, câştigătoarea ediţiei iUmor din 2016 şi Alexandru Minculescu, realizatorul emisiunii de comedie "Beton" ne vor oferi un show de zile mari joi, 8 noiembrie, de la orele 19:00.

 

Vineri, 9 noiembrie, ne delectăm cu un show de stand-up marca  noua generaţie de comedianţi, din care fac parte Rux, Mane Voicu, Ionuţ Rusu şi Gabriel Gherghe. Pentru cine nu ştie, influencerii, like-urile şi stand-up comedy merg mână în mână aşa că hai să auzi cele mai noi şi proaspete glume.

 

Sâmbătă, 10 noiembrie, de la ora 19:00, două nume consacrate ale comediei româneşti vor ridica sala în picioare. Radu Pietreanu este actorul român ce are în spate 22 de ani de Vacanţa Mare, unul dintre cele mai mari fenomene comice ale televiziunii românesti şi Doru Octavian Dumitru, maestrul comediant care a testat libertatea în umor, invăţând de la Billy Crystal şi Whoopie Goldberg.

 

Tot sâmbătă, de la ora 21:00, îi aşteptăm pe Alex Mocanu, Radu Isac şi Andrei Ciobanu, autor al bestseller-ului "Suge-o Ramona" şi realizator al matinalului Kiss Fm, pentru un umor de calitate, glume peste glume şi o sală scuturată bine de aplauze.

 

Ultima zi de festival îi aduce în faţa voastră pe Dan Ţuţu Oficial, Cosmin Natanticu şi Dan Badea.  Cei trei vor face  un spectacol ce promite să nu te lase să pleci fără o porţie numai bună de râs.

 

Biletele se pot achiziţiona cu acces pe zile, sau la pachet pentru toată săptămâna 5-11 noiembrie. Mai multe informaţii găsiţi pe http://fiscul.eu/. Nu-ţi fă planuri pentru 5-11 noiembrie, te preluăm noi de aici.

 

dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama