UBB

Metafore incandescente. 57 de artisti expun la Bienala Ceramica - Sticla - Metal de la Muzeul de Arta

Autor: Claudiu.Padurean din 19 octombrie 2018, Vizualizari: 1 820

Metafore incandescente. 57 de artisti expun la Bienala Ceramica - Sticla - Metal de la Muzeul de Arta57 de artişti din întreaga ţară participă la Bienala Ceramică - Sticlă - Metal, organizată de Universitatea de Artă şi Design din Cluj şi găzduită de Muzeul de Artă. Aceşti artişti reprezintă o adevărată elită artistică a României. Specialiştii în artă spun că nivelul artistic al bienalei este unul foarte înalt.


Pasionaţii care vizitează Muzeul de Artă din Cluj au ocazia să admire 80 de lucrări din ceramică, sticlă, metal, precum şi instalaţii spectaculoase care pun în lumină măiestria artiştilor români. Bienala Ceramică - Sticlă - Metal are tema ”Metafore Incandescente” şi reuneşte artişti din toate colţurile ţării. Participă creatori din Cluj, Bucureşti, Ploieşti, Timişoara, Iaşi, Braşov, Craiova şi din alte părţi, spune conferenţiarul universitar Andrei Florian.

 

Nivelul artistic al manifestării este unul foarte bun în context internaţional, mai spune conferenţiarul universitar Andrei Florian. Lucrările expuse în cadrul bienalei de la Cluj vor putea fi admirate pânâ în data de 12 noiembrie.

dle templates freefilm online


Categoria: Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama