UBB

Olanda, dispusa sa impartaseasca cu Romania instrumente de diplomatie economica. Investitorii din tara lalelelor, interesati in continuare de Romania

Autor: Claudiu.Padurean din 16 octombrie 2018, Vizualizari: 2 945

Olanda, dispusa sa impartaseasca cu Romania instrumente de diplomatie economica. Investitorii din tara lalelelor, interesati in continuare de RomaniaOlanda este dispusă să împărtăşească cu România rezultatele diplomaţiei economice pe care o desfăşoară, de decenii, Guvernul Regatului Ţărilor de Jos. Acesta este rezultatul relaţiilor economice excelente dintre cele două ţări. Declaraţia a fost făcută în satul Viişoara din judeţul Cluj de către ambasadoarea Olandei în România, Stella Ronner-Grubacic, care a participat la lansarea unui program de cooperare între fermierii olandezi şi cei români.

 


Olanda se află pe primul loc în România în clasamentul investitorilor străini. Interesul companiilor olandeze pentru România rămâne ridicat, deoarece oamenii de afaceri olandezi au constatat că pot obţine venituri bune ca urmare a investiţiilor pe care le realizează, spune ambasadoarea Olandei în România, Stella Ronner-Grubacic. În total, există peste 5.000 de firme olandeze care au investit în România.

 

Citiţi mai mult AICI

dle templates freefilm online


Categoria: International

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama