www.AutoPieseonline24.ro

We Love Retro a pus in vanzare ultimele 700 de bilete

Autor: bianca.padurean din 10 octombrie 2018, Vizualizari: 871

We Love Retro a pus in vanzare ultimele 700 de bileteSâmbătă, 20 octombrie, de la 20:00, la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va avea loc cea de-a cincea ediţie We love retro, organizată de Spotlight, aduce pe scenă mai mulţi artişti de renume ai anilor ’90. În fiecare an festivalul s-a bucurat de câte un nou record de audienţă, iar anul acesta biletele sunt aproape Sold Out.


Spectacolul We love retro va pune accent nu doar pe muzică şi artişti invitaţi, ci şi pe organizarea, decorul şi atmosfera pe care le vor putea trăi toţi participanţii. 

 

We love retro promite o noapte intreagă de distracţie, oferind o scenogra?e complexă care va teleporta invitaţii într-un show retro de excepţie.

 

Se vor pregăti locaţii pentru baruri cu peste 60 de barmani, un loc special pentru zona de food-court, iar plata se va face prin “tokenuri” (jetoane), nu prin plată cash. Acest lucru va permite ca servirea să se facă în modul ce la mai rapid, evitând cozile infernale.

 

Evenimentul va începe la ora 21:00, iar accesul la eveniment se va putea face începând cu ora 20:00.

 

Biletele la eveniment pot cumpăra atât online: www.weloveretro.ro/bilete, cât şi în locaţiile partenere: Casa de cultură a Studenţilor, la agenţia de bilete, Sala Polivalentă Cluj- Napoca, la caseria de bilete, Platinia Mall, etaj 1 agenţia de bilete, Magazinele Cărtureşti din Iulius Mall, Vivo Cluj, Platinia Mall, reţeaua de magazine Carrefour, Agenţiile de turism Wens Tour şi Agenţia teatrală Cluj.

 

Preţurile biletelor diferă în funcţie de amplasarea locului în sală: Golden Dance – 160 de lei, Standard Dance – 120 lei,  Diamond Seat – 160 de lei, Inel I – 130 lei, Inel II – 120 lei, Inel III – 110 lei. 

 

dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama