Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, va candida pentru un nou mandat de europarlamentar

Autor: Claudiu.Padurean din 1 octombrie 2018, Vizualizari: 1 904

Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, va candida pentru un nou mandat de europarlamentarPreşedintele PNL Cluj, Daniel Buda, şi-a depus candidatura în competiţia internă pentru un nou mandat de membru al Parlamentului European. Daniel Buda a publicat şi un raport al activităţii sale din ultimii 4 ani în Parlamentul European, cât şi program de acţiuni viitoare. Daniel Buda este si membru al Comisiilor de Agricultură şi Dezvoltare Rurală, Afaceri Juridice şi Dezvoltare Regională din Parlamentul European.


Daniel Buda a fost ales europarlamentar în mai 2014, pe listele Partidului Democrat Liberal. Următoarele alegeri europarlamentare vor avea loc în 26 mai 2019. 

 

Liderii PNL Cluj spun că Daniel Buda merită un nou mandat deoarece el a fost în ultimii cinci ani cel mai bun eurodeputat al României. Un alt argument este acela că, în mod constant, filiala PNL Cluj a adus cel mai mare număr de voturi dintre toate organizaţiile judeţene ale liberalilor. De asemenea, cu Daniel Buda la conducere, PNL Cluj a câştigat toate bătăliile politice din anul 2012 şi până acum. 

dle templates freefilm online


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama