www.AutoPieseonline24.ro

Comisarul european pentru Agricultura, Phil Hogan: Romania poate primi ajutor pentru a limita efectele pestei porcine

Autor: Claudiu.Padurean din 14 septembrie 2018, Vizualizari: 936

Comisarul european pentru Agricultura, Phil Hogan: Romania poate primi ajutor pentru a limita efectele pestei porcineRomânia poate primi ajutor suplimentar din partea Comisiei Europene pentru a limita efectele pestei porcine, a declarat la Cluj comisarul european pentru Agricultură, Phil Hogan. El a adăugat că autorităţile europene vor să se implice deoarece peste porcină nu este doar problema României.


”Izbucnirea epizootiei de pestă porcină africană nu este doar o problemă românească, ci se petrece în multe ţări. Bineînţeles, a existat o foarte mare răspândire a focarelor de pestă porcină detectate în ultimele opt luni în România. Aceasta ne arată că sunt probleme cu controlul, cu identificarea problemei. Acum am discutat cu autorităţile române cum putem face mai multe pentru a detecta boala şi cum putem preveni răspândirea bolii”, a declarat comisarul Phil Hogan.

 

Declaraţia comisarului european vine după ce în Belgia a fost semnalat primul focar de pestă porcină. În opinia lui Phil Hogan, acest lucru arată că boala este răspândită în primul rând de oamenii care călătoresc, nu de animale.

dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama