www.AutoPieseonline24.ro

350 de persoane vor participa la Salicea Trail Run. Evenimentul are scop caritabil

Autor: Claudiu.Padurean din 12 septembrie 2018, Vizualizari: 901

350 de persoane vor participa la Salicea Trail Run. Evenimentul are scop caritabilÎn acest weekend, sâmbătă, 15 septembrie, va avea loc prima ediţie a concursului de alergare Sălicea Trail Run, organizat în comuna Ciurila. Concursul va avea la start peste 350 participanţi. 


Printre ei se află şi atleţi renumiţi precum campioana olimpică Maria Mihaela Botezan. Competiţia organizată de către Asociaţia „Atelierul de Şanse” îşi propune fie un început pentru o serie de evenimente care să aibă loc la începutul fiecărui an şcolar, un eveniment sportiv caritabil la care pot participa atât alergători profesionişti cât şi amatori de toate vârstele.

 

Mai mult de un sfert din banii încasaţi din taxa de participare vor fi donaţi către două proiecte caritabile: finanţarea studiului de arhitectură „Satul Copiilor Atelierul de Şanse”, care va fi donat către Primăria Comunei Ciurila, şi ecologizarea siturilor „Natura 2000” şi a împrejurimilor din Comuna Ciurila şi responsabilizarea cetăţenilor. Una din probe este destinată copiilor între 4 şi 14 ani, Crosul Copiilor. 120 de copii vor beneficia gratuit de participarea la concurs. Fiecare dintre ei va fi beneficiarul unor vouchere de reducere pentru articole sportive necesare la şcoală, de o intrare gratuită la Grădina Zoologica din Sălicea şi de plimbări gratuite cu cai asigurate de şcoala de echitaţie din comună.

dle templates freefilm online
Sursa: Foto: unpicdetimpliber.ro

Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.
FeleacuReclama

Reclama