www.AutoPieseonline24.ro

Hipoterapia este tot mai populara in Transilvania

Autor: Claudiu.Padurean din 11 septembrie 2018, Vizualizari: 984

Hipoterapia este tot mai populara in TransilvaniaHipoterapia devine tot mai populară în Transilvania. În jurul marilor oraşe au apărut centre care oferă posibilitatea practicării echitaţiei în scopuri deopotrivă sportive şi terapeutice. Această terapie este recomandată în cazuri precum cele ale persoanelor care suferă de sedentarism, dar şi cele ale copiilor care suferă de autism.


Centrele de hipoterapie includ cai bine dresaţi şi liniştiţi, padocuri, tribune şi specialişti în acest tip de terapie. În unele centre vin persoane care lucrează foarte mult timp aşezate la birou şi care practică hipoterapia deoarece aceasta este benefică pentru coloana vertebrală.

 

De asemenea, hipoterapia dă rezultate excelente în cazul copiilor care suferă de autism. Ei reuşesc să domine caii, iar faptul că pot controla un animal atât de mare le conferă încredere în sine.

 

Centrele de hipoterapie sunt finanţate atât de autorităţi locale, cât şi de diferite companii şi organizaţii neguvernamentale. De asemenea, există centre care percep mici taxe pentru a procura cu ajutorul acestor bani furaje şi medicamente pentru cai.

dle templates freefilm online
Sursa: Foto: hipoterapie.wordpress.com

Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama