www.AutoPieseonline24.ro

Discotecile comuniste, subiectul unei expozitii la Cluj

Autor: Claudiu.Padurean din 9 septembrie 2018, Vizualizari: 1 074

Discotecile comuniste, subiectul unei expozitii la ClujO expoziţie care redă, cu ajutorul unor multiple mijloace vizuale, o parte din istoria recentă a României va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie. Expoziţia Disco BTT – Discotecile Perioadei Comuniste la Cluj-Napoca redă o parte din istoria recentă a României, despre care nu există în prezent o documentaţie foarte clară. Ea a rămas doar în memoria generaţiilor care au trăit-o: perioada anilor ’70-’80.


Expoziţia Disco BTT a fost organizată pentru prima dată în Bucureşti şi s-a bucurat de un real succes. 5000 de vizitatori au trecut pragul Palatului Ştirbei în toamna anului 2017. Expoziţia e construită cu ajutorul diverselor elemente audio-vizuale, combinate pentru a reda o emoţie concretă: muzică, proiecţii video, fotografii, decor, obiecte de recuzită, tipărituri, interviuri.

 

Expoziţia va putea fi vizitată de locuitorii din Cluj-Napoca şi din împrejurimi în cladirea situată în Piaţa Ştefan cel Mare nr. 18 în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie. Intrarea este liberă.

dle templates freefilm online


Categoria: Cultura

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama