UBB

Zeci de mii de oameni au petrecut în fiecare zi la Electric Castle

Autor: Claudiu.Padurean din 21 iulie 2018, Vizualizari: 3 429

Zeci de mii de oameni au petrecut în fiecare zi la Electric CastleUnul dintre cele mai spectaculoase festivaluri din România, Electric Castle, a intrat în ultima sa zi. Organizatorii aşteaptă peste 40.000 de oameni în această seară la castelul Banffy din Bonţida. Pe scena principală vor evolua artiştii Operei Maghiare din Cluj, iar apoi vor urma nume precum Quantic, Dubioza Kolektiv, Jessie J sau Nothing but Thieves.


Ediţia din acest an a Electric Castle pare să fie una a recordurilor. Numărul spectatorilor a crescut cu fiecare zi de festival. Dacă miercuri s-au strâns în curtea castelului Banffy peste 33.000 de persoane, joi numărul a crescut la 39.000, iar vineri peste 44.000 de oameni s-au distrat la festival. Tinerii au venit din toată ţara pentru a vedea concertele organizate simultan pe cele nouă scene din curtea castelului.

 

Tinerii sunt încântaţi de atmosfera care a fost creată de artişti precum Dub Pistols sau Son Lux.

 

Electric Castle nu înseamnă doar muzică, ci şi proiecţii experimentale, oferite de artişti avangardişti, precum o zonă dedicată modei sau o expoziţie multimedia realizată de artistul Klaus Obermeier.

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama