UBB

Începe Electric Castle

Autor: Claudiu.Padurean din 18 iulie 2018, Vizualizari: 3 679

Începe Electric CastleÎn Bonţida va începe azi o nouă ediţie a unuia dintre cele mai cunoscute festivaluri muzicale din România. Electric Castle va aduce pe scenă nume precum Omul cu Şobolani, Dub Pistols sau London Grammar.


Timp de cinci zile, zeci de trupe şi de artişti români şi din întreaga lume vor concerta pe cele nouă scene ale Electric Castle. Festivalul este organizat în incinta Castelului Banffy din Bonţida, unul dintre cele mai frumoase edificii baroce din România. În perioada festivalului, vor fi locuri de parcare amenajate în toată comuna. De asemenea, vor exista curse speciale de autobuz, iar CFR a introdus o oprire suplimentară în Bonţida, pentru a face mai uşor accesul la festival. Un bilet de tren costă aproximativ un euro.

 

În acest an, organizatorii au introdus politica de zero toleranţă faţă de violenţă. De asemenea, ei doresc să recicleze în întregime deşeurile produse de participanţii la festival. În caz de nevoie, participanţii la festival pot să îşi cumpere deja celebrele cizme galbene, care au devenit un simbol al Electric Castle. De asemenea, sunt din nou la modă pariurile pe vremea din Bonţida. Predomină cei care au pus pariu că va ploua şi de această dată la Electric Castle.

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama