www.AutoPieseonline24.ro

Zborurile Cluj - Istanbul vor fi suplimentate

Autor: Claudiu.Padurean din 6 iulie 2018, Vizualizari: 1 746

Zborurile Cluj - Istanbul vor fi suplimentateDinamica pozitivă a relaţiilor economice şi turistice dintre România şi Turcia a dus la suplimentarea zborurilor dintre Cluj şi Istanbul. Acestea sunt operate de compania Turkish Airlines.


Momentan numărul frecvenţelor de operare pentru destinaţia Istanbul este de 4 frecvenţe pe săptămână. Din vara anului 2019, respectiv 24 iunie 2019, această destinaţie va fi operată cu o frecvenţă de 7 zboruri pe săptămână, de luni până duminică.

 

Pasagerii care zboară de la Cluj-Napoca la Istanbul vor avea acces la cel mai mare şi mai modern hub aerian din lume, respectiv noul aeroport din Istanbul, numit în acest moment Istanbul New Airport. Prin deschiderea oficială a acestuia, anunţată în data de 29 octombrie 2018, va fi inaugurat practic cel mai mare aeroport de transfer din lume. Pasagerii vor avea posibilitatea de a călători mai departe spre destinaţii din Asia, Africa, continentul american sau în alte părţi ale globului. 

 

Zborurile care vor conecta cele două mari oraşe, Cluj-Napoca şi Istanbul, vor fi operate cu aeronave Airbus A319, A320 şi Boeing 737-800 NG, având o capacitate maxima de 156 locuri

dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama