www.AutoPieseonline24.ro

Street Food Festival va delecta gurmanzii din Cluj intre 5 si 8 iulie

Autor: bianca.padurean din 4 iulie 2018, Vizualizari: 1 484

Street Food Festival va delecta gurmanzii din Cluj intre 5 si 8 iulieStreet FOOD Festival, eveniment dedicat gastronomiei, revine la Cluj pe Aleea Stadionului din Cluj-Napoca. Un număr record de vendori vor delecta gurmanzii cu preparate alese în perioada 5 - 8 iulie.


Peste 65 de vendori, împreună cu Chef Foa şi multe reţete inedite, vor da startul pe 5 iulie unei ediţii ce va da culoare, miros apetisant şi mult bun gust oraşului Cluj-Napoca. Alături de burgeri suculenţi, quesadilla proaspăt preparată, mâncare asiatică plină de condimente, pizza napoletană sau deserturi aromate, băuturile răcoritoare vor face o echipă inedită pentru a-i îndemna pe gurmanzii înspre relaxare. Şi cum reţeta relaxării nu era completă fără câteva activităţi cu tematică, publicul se va delecta cu cinema outdoor, concerte live, zonă cu activităţi dedicate celor mici şi un cooking spot unde vor putea învăţa secrete din domeniu de la bucătari cunoscuţi pe plan local şi naţional.

 

“Se spune că acasă-i cel mai bine şi cine suntem noi să spunem că nu-i aşa? Street FOOD Festival Cluj-Napoca e cireaşa noastră de pe tortul savuros pe care îl servim împreună cu gurmanzii din toată ţara de peste 20 de ediţii deja. Suntem nerăbdători să revedem Aleea Stadionului plină de oameni frumoşi, pregătiţi să se relaxeze cu ajutorul activităţilor pe care le propunem. Am muncit foarte mult pentru ca acest eveniment să fie pe gustul tuturor şi sperăm ca toţi gurmanzii care ne vor vizita să savureze din plin de reţeta relaxării noastre. Nu are cum să nu le cadă bine. Dar, cum orice reţetă are câteva ingrediente de bază, doresc să adresez mulţumiri speciale autorităţilor, partenerilor strategici şi instituţionali care ne sunt alături şi, nu în ultimul rând, echipei care prepară cu atâta drag fiecare ediţie de Street FOOD Festival. Este un concept care a crescut frumos şi putem spune că odată cu el s-au dezvoltat numeroase business-uri şi oportunităţi de afaceri. Aşadar, ce ne mai rămâne de spus? Absolut nimic! Vom lăsa peisajul de pe Aleea Stadionului să vorbească de la sine în perioada 5 - 8 iulie!” - Constantin Covaliu, General Manager Street FOOD Festival.

 

Street Food Festival se implică şi social. Organizatorii sunt parte din Share a Meal, o campanie prin intermediul căreia oamenii vor putea dona porţii de mâncare. Ulterior, acestea vor fi duse mai departe la adăposturile pentru oameni nevoiaşi şi la centrele pentru copii.

 

De asemenea, din dorinţa de a proteja mediul înconjurător şi de a combate fenomenul de risipă alimentară, în cadrul acestei ediţii s-au amenajat locaţii speciale de depozitare selectivă a deşeurilor, a gunoiului menajer şi a uleiului folosit.

dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama