www.AutoPieseonline24.ro

Un pompier clujean a fost rănit în urma exploziei unei cutii suspecte în Mănăştur

Autor: Claudiu.Padurean din 21 iunie 2018, Vizualizari: 1 246

Un pompier clujean a fost rănit în urma exploziei unei cutii suspecte în MănăşturUn ofiţer de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Avram Iancu” din Cluj a fost rănit uşor în urma unei explozii petrecute în cartierul Mănăştur. Poliţia Cluj investighează ipoteza potrivit căreia ofiţerul de pompieri ar fi fost rănit în urma deflegraţiei unui dispozitiv artizanal.


Concret, în jurul orei 08.30, ofiţerul de pompieri a observat o cutie amplasată lângă maşina sa. A luat cutia în mâini, iar aceasta a explodat. Ofiţerul de pompieri a suferit răni uşoare pe mâini şi pe faţă, iar angajaţii SMURD i-au acordat îngrijori la faţa locului.

 

Cazul este investigat de procurorii DIICOT, precum şi de serviciile specializate în materiale explozive din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj. De asemenea, la investigaţie participă şi specialişti din cadrul Serviciului Român de Informaţii. Şeful Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, Ioan Moldovan, a declarat că ofiţerul în cauză lucrează în cadrul instituţiei de mai mult de 10 ani. El a stat de vorbă cu acesta şi a spus că ofiţerul se simte mai bine, dar că este marcat psihic de cele întâmplate.

dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama