UBB

Marius Nicoară a trecut la ALDE. Călin Popescu Tăriceanu l-a primit cu braţele deschise

Autor: bianca.padurean din 19 iunie 2018, Vizualizari: 2 144

Marius Nicoară a trecut la ALDE. Călin Popescu Tăriceanu l-a primit cu braţele deschiseFostul preşedinte al PNL Cluj, senatorul Marius Nicoară, a trecut la ALDE. Trecerea sa în acest partid a fost anunţată într-o conferinţă de presă organizată la Cluj, la care au participat preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, secretarul general al ALDE, Daniel Chiţoiu, prim-vicepreşedintele ALDE, deputatul Steluţa Cătăniciu, precum şi preşedintele ALDE Cluj-Napoca, profesorul universitar Radu Silaghi-Dumitrescu. 


Călin Popescu-Tăriceanu a declarat că nu i-a promis nici o funcţie lui Marius Nicoară şi a adăugat că îl leagă de acesta respectul faţă de principiile liberale.

 

Liderii PNL Cluj au declarat că, potrivit statutului acestui partid, Marius Nicoară nu mai era membru PNL, pentru că suferise o condamnare penală pentru că şi-a condus maşina sub influenţa alcoolului şi a provocat un accident uşor. Marius Nicoară este cel de-al treilea senator care părăseşte PNL în ultimele zile şi devine membru ALDE. 

 

 

dle templates freefilm online


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama