www.AutoPieseonline24.ro

Cluj: 1.000 de elevi au interpretat cu tuburi colorate ”Rapsodia copiilor”

Autor: Claudiu.Padurean din 19 mai 2018, Vizualizari: 1 437

Cluj: 1.000 de elevi au interpretat cu tuburi colorate ”Rapsodia copiilor”Seara de vineri a adus la Zilele Clujului un moment inedit. În Piaţa Unirii, 1.000 de elevi de la diferite şcoli din Cluj, au interpretat un fragment din Rapsodia Română, cu ajutorul unor tuburi colorate care scot sunete diferite.


Momentul, intitulat Rapsodia copiilor, a fost pregătit de profesoara Anamaria Eli. Rapsodia Română a fost interpretată de Young Famous Orchestra, dirijată de Vladimir Agachi, artist care conduce una dintre cele patru orchestre simfonice din Peru.

 

La eveniment au asistat mii de clujeni, care au rămas apoi în Piaţa Unirii pentru concertele susţinute de artişti precum Antonia sau Voltaj. Clujenii au mai avut ocazia să se distreze, de exemplu, în tabăra istorică amenajată pe strada Potaissa, unde au fost prezente trupe de reconstituire istorică care au amintit de trupele dacice, romane, de cavalerii cruciaţi din Evul Mediu sau de soldaţii Imperiului Otoman. De asemenea, de mare interes s-a bucurat târgul şi festivalul gastronomic organizate pe strada Mihail Kogălniceanu.

 


dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama