UBB

Clujul se pregăteşte pentru TIFF 2018

Autor: Claudiu.Padurean din 11 mai 2018, Vizualizari: 3 828

Clujul se pregăteşte pentru TIFF 2018Clujul se pregăteşte pentru debutul celei de-a 17-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film Transilvania. Organizatorii speră să fie o ediţie a recordurilor. De asemenea, ei promit o serie de surprize, inclusiv o incursiune în cinematografia din Bulgaria.


Ediţia din acest an a TIFF va începe mai devreme. Festivalul clujean se va deschide în 25 mai, iar la Cluj vor reveni mai mulţi cineaşti importanţi, care vor interacţiona cu publicul venit să asiste la un adevărat maraton cinematografic, spune fondatorul festivalului, Tudor Giurgiu.

 

”Anul acesta vom avea 227 de filme la TIFF. Avem 178 de filme lungi şi 49 de filme scurte din 51 de ţări. Pentru prima dată avem un film din Kosovo în competiţie”, a spus Tudor Giurgiu.

 

Spectatorii se vor bucura de un adevărat regal de filme. Deschiderea va avea loc în cinematograful amenajat în aer liber în Piaţa Unirii, spune directorul artistic al TIFF, Mihai Chirilov.

 

Festivalul de film de la Cluj va dura 10 zile. Proiecţiile vor avea loc atât în Cluj, cât şi în zone din jurul oraşului, inclusiv în castelul Banffy din Bonţida.

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style / Cinema

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama