www.AutoPieseonline24.ro

Acord de colaborare româno-german, în sprijinul IMM-urilor

Autor: Claudiu.Padurean din 3 mai 2018, Vizualizari: 1 303

Acord de colaborare româno-german, în sprijinul IMM-urilorUniunea Naţională a Patronatului Român (U.N.P.R.) a semnat la Berlin, un acord de colaborare cu Der Bundesverband mittelständische Wirtschaft – Unternehmerverband Deutschlands e. V. (BVMW), cea mai mare organizaţie patronală din Germania.


Prin semnarea acestui acord, Uniunea Naţională a Patronatului Român (U.N.P.R.) doreşte să se poziţioneze, drept un partener de încredere, pentru firmele româneşti care intenţionează să pătrundă pe piaţa germană, prin implementarea unui program de susţinere a internaţionalizării operatorilor economici români, membri ai U.N.P.R.. Acest program are drept obiectiv creşterea exporturilor româneşti, prin promovarea activă şi continuă a activităţii acestora, pe pieţele externe.

 

În aceeaşi zi, reprezentanţii U.N.P.R. împreună cu cei ai BVMW şi cu sprijinul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat au organizat evenimentul “Go Toghether, Grow Faster” (www.gotogethergrowfaster.com), un eveniment B2B care a avut drept obiectiv promovarea producătorilor români din industria textilă, pe piaţa germană.

 

Următoarea etapă a colaborării dintre cele două organizaţii patronale, va consta în organizarea, în luna septembrie a anului 2018, a unui eveniment similar, în industria IT.

dle templates freefilm online


Categoria: Economie

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama