UBB

SportinCluj.ro: Care este miza financiară a meciului FCSB – CFR Cluj

Autor: Claudiu.Padurean din 28 aprilie 2018, Vizualizari: 1 091

SportinCluj.ro: Care este miza financiară a meciului FCSB – CFR ClujPartida directă de fotbal dintre FCSB şi CFR Cluj, formaţiile care domină Liga I, poate decide soarta titlului în România. O eventuală victorie a CFR Cluj ar poziţiona echipa clujeană în postura de favorită la câştigarea titlului de campioană, în timp ce FCSM ar avea de câştigat atât din victoria proprie, cât şi dintr-un eventual egal, potrivit SportinCluj.ro.


Bineînţeles, dincolo de onoare, această confruntare are şi o importantă miză financiară. Noua campioană a României va obţine o sumă mai mare din drepturile de televizare a Ligii I şi va fi mai atractivă pentru sponsori.

 

Însă este foarte importantă şi şansa de a lupta pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor. Doar campioana României va intra în această luptă, în timp ce vicecampioana va lupta pentru Liga Europa.

 

Potrivit Gazetei Sporturilor, echipele care se vor califica în grupele Ligii Campionilor vor primi 15 milioane de euro. La această sumă pot fi adăugate diferite bonusuri acordate pentru victorii şi egaluri, precum şi un interes mai mare din partea sponsorilor internaţionali.

Astfel, miza totală din punct de vedere financiar al partidei dintre FCSB şi CFR Cluj de la Bucureşti ar putea depăşi 25 de milioane de euro.

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.
Feleacu



Reclama

Reclama