www.AutoPieseonline24.ro

Incepe Târgul de Cariere Cluj Global

Autor: bianca.padurean din 16 aprilie 2018, Vizualizari: 1 554

Incepe Târgul de Cariere Cluj Global Peste 80 de companii angajatoare din toate domeniile de activitate, un stand dedicat testării psihologice a candidaţilor, zonă pentru startupuri şi apel pentru voluntari - sunt doar câteva dintre noutăţile celei de-a 24-a ediţii a Târgului de Cariere Cluj Global, ce se desfăşoară marţi şi miercuri, 17-18 aprilie, la Sala Polivalentă.


“Discover Yourself” este locul unde vizitatorilor Târgului de Cariere le pot fi testate abilităţile intelectuale, o serie de trăsături de personalitate, interesele profesionale şi valorile pe care le au, de către un psiholog.

 

Valentina Sava, care este consilier în carieră şi psihopterapeut, încearcă în acest fel să îi ajute pe candidaţi să îşi cunoască mai bine punctele forte, să se adapteze mai bine mediului personal şi profesional.

“Prin această activare încercăm să invităm candidaţii să meditieze cu privire la propria persoană, dar şi la alegerile pe care le fac în carieră. Discover Yourself sugerează, la fel ca denumirea aleasă, un prim pas spre cunoaştere şi este o modalitate prin care organizatorii Târgului de Cariere aleg să le fie de folos tinerilor în orientarea profesională, dar nu numai”, spune Valentina Sava, psiholog în cadrul TdC.

 

Testele folosite la standul “Discover Yoursefl” sunt computerizate şi validate ştiinţific.

Aceasta nu este singura noutate a ediţiei TdC Cluj Global. Pentru prima dată în cadrul evenimentului de recrutare, va fi amenajată şi o zonă de startupuri, cărora li s-a dat posibilitatea să participe gratuit la eveniment, în semn de încurajare a micilor afaceri aflate la început de drum.

 

Printre startupurile care vor fi prezente la Târgul de Cariere se numără Fast Order, adică povestea unui ospătar virtual, personificat într-o aplicaţie mobilă, care ajută la plasarea comenzilor şi plata în restaurante şi magazine.

Gaus este un alt startup promiţător şi vine tocmai din Chişinău, Republica Moldova. Gaus se adresează generaţiei tinere, Millennials, şi este un Chatbot de recrutare direct din Facebook Messenger.

Complyadvantage este un alt startup de IT prezent la TdC. Afacerea a pornit în Londra, Marea Britanie, şi are un sediu de tinere talente şi în Cluj-Napoca. Este un startup infiintat in 2014, care foloseşte inteligenţa artificială si "machine learning".

Coffee Point şi VR Area - zonele de relaxare ale evenimentului

Pe lângă companiile prezente, organizatorii au pregătit şi zone de relaxare pentru vizitatori. La Coffee Point, spre exemplu, participanţii pot lua o scurtă pauză de cafea, în goana după oferte de locuri de muncă. Şi pentru că este vorba de un eveniment de recrutare, cei prezenţi îţi pot “plăti” cadeaua cu...CV-ul!

Workshopuri şi concursuri cu participare gratuită

Deoarece componenta educaţională este foarte importantă la TdC, vor fi organizate seminarii gratuite şi concursuri cu participare liberă. Astfel, pe 17 aprilie, între 17.00-19.00, Compania Bosch organizează la Târgul de Cariere Cluj Global workshopul "Latest Trends in Surface Mounting Technology (SMT)”, seminar adresat pasionaţilor de Inginerie. Înscrierile se fac aici: http://www.targuldecariere.ro/cluj-global/seminarii/
Vor fi şi aşa-numitele speed-challenge-uri, acele concursuri pe loc în care participanţii sunt provocaţii să îţi testeze abilităţile şi cunoştinţele. Dacă Yardi România va testa cunoştinţele de limba engleză, cei de la compania Star Transmission îi va provoca pe participanţi să asanbleze pe loc o cutie de viteze cu 9 trepte.Voluntari şi tombolă Electric Castle

La ediţia din această primăvară va fi pus un accent deosebit pe programele de voluntariat. Astfel, Târgul de Cariere a încheiat un parteneriat strategic cu Electric Castle. Reprezentanţii evenimentului vor recruta viitori voluntari pentru festivalul de muzică din acest an, ce va avea loc la Castelul Banffy de la Bonţida.
De asemenea, toţi participanţii la Târgul de Cariere vor avea ocazia să se înscrie la tombola ce le va da ocazia să câştige un abonament gratuit la EC 2018.

Printre angajatorii care participă la TdC Cluj Global se numără Bombardier, Genpact, Emerson, Blue Project, Kaufland, Lidl, Star Transmission, Steelcase, Vertiv, Banca Transilvania, Bosch şi Bosch Rexroth, CSI, De’Longhi, Electrolux, Terapia, Cora, E.ON, Energobit, Leroy Merlin, Office Depot, Tenaris Silcotub, Yardi, Sykes, Michelin, MgTec Group, McDonald’s, Heisterkamp, Office Therapy, Penny, Pyronova, Rigips Saint-Gobain şi multe altele.

 

 

 

dle templates freefilm online


Categoria: Economie / Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama