UBB

SportinCluj.ro: Dan Petrescu şi-a prelungit contractul cu CFR Cluj

Autor: Claudiu.Padurean din 4 aprilie 2018, Vizualizari: 956

SportinCluj.ro: Dan Petrescu şi-a prelungit contractul cu CFR ClujConducerea CFR Cluj a anunţat că a ajuns la un acord cu antrenorul principal al echipei, Dan Petrescu, care a acceptat să îşi prelungească înţelegerea cu gruparea clujeană până în anul 2020. Dan Petrescu a preferat să rămână la CFR Cluj atunci când a primit oferta de a-l înlocui pe germanul Cristoph Daum pe banca echipei naţionale de fotbal, potrivit SportinCluj.ro.


Iniţial, contractul lui Dan Petrescu ar fi urmat să expire în această vară. Conducerea CFR Cluj a precizat, prin intermediul unui comunicat de presă, că proiectul început alături de Dan Petrescu este unul pe termen lung.

 

Anunţul referitor la prelungirea contractului clarifică lucrurile la echipă, în contextul în care CFR Cluj se află pe locul 2 în Liga I, la egalitate de puncte şi doar cu un gol mai puţin în urma echipei de pe locul I, FCSB. Clujenii au obţinut rezultate de egalitate în disputele cu principalele lor contracandidate pentru titlul de campioană, FCSB şi CSU Craiova, echipe care au fost avantajate de sistemul care presupune în play-off înjumătăţiea punctelor obţinute în sezonul regulat.

 

Citiţi mai mult AICI

dle templates freefilm online


Categoria: Sport

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.
FeleacuReclama

Reclama