www.AutoPieseonline24.ro

Mii de elevi au trecut pe la standurile universităţilor prezente la RIUF

Autor: Claudiu.Padurean din 21 martie 2018, Vizualizari: 762

Mii de elevi au trecut pe la standurile universităţilor prezente la RIUFCâteva mii de elevi din toată Transilvania au trecut pe la standurile universităţilor prezente la RIUF, Romania Internatonal Universtities Fair. Tinerii au fost atraşi deopotrivă de standurile universităţilor străine şi româneşti.


Cele mai aglomerate standuri au fost cele ale universităţilor care oferă studii în engleză, franceză şi română. Oferta de specializări de la târgul de educaţie de la Cluj este una deosebit de bogată, spune reprezentanta organizatorilor, Diana Mihuţ.

 

”Participanţii vor putea interacţiona cu peste 60 de universităţi şi instituţii educaţionale din nouă ţări. Vorbim de Marea Britanie, Olanda, Danemarca, Franţa sau Germania. Ei vor găsi peste 6.000 de programe de studii, atât la nivel de licenţă, cât şi masterat şi doctorat, dar şi informaţii despre burse, surse de finanţare şi o nouă ediţie a Conferinţei RIUF Youth Forum, conferinţa dedicată dezvoltării personale şi dezvoltării în carieră pentru studenţi. Avem, din fericire, şi tineri care vin din judeţele din jur. Vin împreună cu clasa şi sunt foarte inetersaţi să afle mai multe despre programele de studii pe care le avem la târg”, a spus Diana Mihuţ.

 

Cele mai căutate specializări au fost cele legate de inginerie, de medicină, de studii economice şi de drept. De asemenea, s-au bucurat de interes şi studiile din domeniul artei.

dle templates freefilm online


Categoria: Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama