www.AutoPieseonline24.ro

Motivul pentru care peste 600 de femei îşi dau întâlnire pe 21 martie la Cluj-Napoca

Autor: bianca.padurean din 20 martie 2018, Vizualizari: 1 566

Motivul pentru care peste 600 de femei îşi dau întâlnire pe 21 martie la Cluj-NapocaPeste 600 de femei lider se vor întâlni mâine, 21 martie, la Cluj-Napoca pentru a fi motivate şi inspirate de speakerii cu poveşti extraordinare, precum Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Cătălina Ponor (Cea mai bună gimnastă din 2017), Melania Medeleanu (Fondator MagiCAMP) sau Mona Nicolici (Head of Sustainability Unit OMV Petrom). Cei 16 lideri îşi vor împărtăşi experienţele şi vor destăinui secretele succesului din diverse domenii de activitate, precum antreprenoriat, leadership, educaţie, teatru, gimastică sau tehnologie.


The Woman reprezintă acea femeie puternică, educată şi cu încredere de sine, care are curajul de a fi propriul său model într-o lume uneori superficială şi care reuşeşte să se axeze pe procesul prin care trece fiecare dintre noi pentru a deveni cea mai bună versiune a noastră. Societatea are nevoie de modele autentice, iar Conferinţa de Leadership Feminin The Woman este răspunsul acestei nevoi.

 

Organizatorii evenimentului susţin că încearcă în acest fel să vină în ajutorul societăţii pentru a înţelege faptul că educaţia, leadershipul şi exemplele pozitive au puterea de a inspira persoanele care joacă un rol crucial în dezvoltarea noilor generaţii.

 

Reuşim de şapte ani să reunim femei lider din diferite domenii de activitate, care şi-au dovedit valoarea în mulţi ani de muncă şi care sunt dornice în continuare să se dezvolte. Ne bucurăm că prin intermediul Conferinţei de Leadership Feminin The Woman reuşim să celebrăm şi motivăm femeile care înţeleg nevoia de implicare şi îşi doresc să se dezvolte pe toate planurile şi să se apropie pas cu pas de cea mai bună versiune a lor, aceasta fiind şi tematica acestei ediţii.”, a declarat Mădălina Hodorog, CEO The Woman.

 

Ce se întâmplă la Conferinţa de Leadership Feminin The Woman?

 

Adiţional prezentărilor motivante ale speakerilor de excepţie şi sesiunilor de debate, evenimentul oferă participanţilor şi zona expoziţională cu multiple oportunităţi de business, unde participanţii au ocazia să participe la activităţi de socializare, să experimenteze produse inovative şi să afle opotunităţi de business. Zona expoziţională este locul perfect pentru networking, pentru a iniţia relaţii cu antreprenori, manageri şi profesionişi în aria lor de activitate. De asemenea, The Woman a pregătit şi câteva momente surpiză şi multe premii.

 

Sfârşitul evenimentului va fi marcat de un cocktail de socializare, un prilej de răsfăţ cu o explozie de arome delicioase pentru femeile participante şi sesiuni foto cu speakerii evenimentului.  Conferinţa de Leadership The Woman este moderată şi animată de Bogdan Bob Rădulescu (Moderator & Stand-up Comedian) şi Oana Mudura (Fondator@ KOOLT Communications) care vor fi responsabili cu voia bună şi zâmbetele largi.

 

The Woman reprezintă sursa de inspiraţie profesională şi personală a antreprenorului feminin.  The Woman sărbătoreşte femeile lider pe parcursul anului prin workshopuri dedicate antreprenorilor.  The Woman Entrepreneurship Workshops este primul workshop ce dă startul unor serii de evenimente conexe Conferinţei de Leadership Feminin The Woman. În 19 aprilie la Hotel Platinia Luxury Suites Vlad Andriescu (Redactor-şef Start-up.ro), Anca Şerban (Fondator ManierArt) si Amalia Sterescu (Leadership Consultant. Personal Branding Strategist. Public Speaking Coach) vor susţine workshopuri axate pe importanţa deschiderii unui business şi eticheta în business.

 

The Woman Parenting Workshops este workshopul adresat laturii mai personale a femeii: postura de mamă. Domnica Petrovai (Fondator @ Mind Education Health and The School for Couple), Nicolle Stănese (Moderator TV), Monica Reu (President @ The Romanian Association for Nonviolent Communication) şi Nadia Tătaru (General Manager @ Itsy Bitsy Radio) vor susţine în 24 mai la Hotel Platinia Luxury Suites workshopuri dedicate mamelor.

dle templates freefilm online


Categoria: Economie / Social

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama