www.AutoPieseonline24.ro

Clujul nu va avea nici un reprezentant în noua conducere a PSD. În schimb, Vasile Dîncu este dat pe surse drept prezidenţiabil

Autor: Claudiu.Padurean din 14 martie 2018, Vizualizari: 3 144

Clujul nu va avea nici un reprezentant în noua conducere a PSD. În schimb, Vasile Dîncu este dat pe surse drept prezidenţiabilNici unul dintre liderii PSD Cluj nu va face parte din noua echipă de vicepreşedinţi ai PSD. Cei 4.000 de delegaţi la congresul acestei formaţiuni politice au votat noua conducere a partidului.


Premierul Viorica Dăncilă a devenit preşedinte executiv al PSD. Regiunea de Nord-Vest va fi reprezentată de doi vicepreşediniţi: Gabriel Zetea din Maramureş şi Doina Pană din Bistriţa-Năsăud.

 

În schimb, au apărut zvonuri că Vasile Dîncu va fi candidatul PSD la alegerile prezidenţiale de anul viitor. Vasile Dîncu a fost vicepremier în Guvernul Cioloş, precum şi ministru al Informaţiilor Publice, precum şi şef al Agenţiei pentru Strategii Guvernamentale în Guvernul Năstase. El a mai fost senator, vicepreşedinte la nivel naţional al PSD, precum şi preşedinte al PSD Cluj. El nu a comentat până acum aceste informaţii.

dle templates freefilm online


Categoria: Politica

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama