www.AutoPieseonline24.ro

Senatorul Vasile Ilea: Management defectuos la Sala Polivalenta. Cine explica pierderile?

Autor: invitati din 12 martie 2018, Vizualizari: 913

Primarul municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, şi-a reafirmat recent preocuparea pentru infrastructura sportivă a oraşului, dezvoltarea acesteia şi oferirea posibilităţii unui acces cât mai larg al clujenilor la ea. Ideea în sine este mai mult decât binevenită, însă în acest context trebuie avute în vedere două aspecte:
- Alegerea potrivită, în funcţie de interesele şi preferinţele comunităţii clujene, a noilor investiţii, inclusiv prioritizarea investiţiilor şi localizarea lor pe teritoriul municipiului (a se vedea disputa şi dezbaterea recentă legată de propunerea construirii unui Aquapark versus Parcul Est)

- Problema rentabilităţii, a modului în care sunt gestionate investiţiile existente, şi a transparenţei acestora faţă de clujeni, beneficiarii lor.

"În acest sens, se impune precizarea că unul din obiectivele sportive cele mai importante ale Clujului, Sala Polivalentă a fost iarăşi pe pierdere din cauza managementului defectuos. Raportul venituri-cheltuieli pe anul trecut (2017) fiind 2.286.000 lei - 2.962.000 lei. Întrebarea pe care dorim să o adresăm executivului local este cum e posibilă această stare de lucruri, în situaţia în care, la fiecare sfârşit de săptămână, în Sala Polivalentă sunt organizate activităţi generatoare de profit substanţial?" a declarat senatorul Vasile Ilea, preşedintele PSD Cluj-napoca.

Aşteptăm un răspuns public şi vom reveni pe această temă la sfârşitul săptămânii.

dle templates freefilm online


Categoria: VOX POLITICA

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama