UBB

Daniel Dorobanţu a lansat noi creaţii audio-vizuale: Foc de Munte şi Rouă Nouă

Autor: Claudiu.Padurean din 8 martie 2018, Vizualizari: 3 825

Daniel Dorobanţu a lansat noi creaţii audio-vizuale: Foc de Munte şi Rouă NouăMuzicianul şi artistul vizual Daniel Dorobanţu anunţă lansarea a două materiale audio-vizuale: Foc de Munte, în colaborare cu artista Alira Mun (voce), şi Rouă Nouă, un crâmpei din Concertul De Basm susţinut live, anul trecut, în Biserica Millenium din Timişoara.

 


Concertul De Basm este un concept de concert cinematic care învăluie publicul într-o stare de linişte interioară şi bucurie. Muzica se află la intersecţia dintre electronic ambient şi modern classical, iar la nivel vizual sunt îmbinate elemente arhaice, din mitologia şi folclorul românesc, împreună cu cele mai noi tehnici de producţie, spun membrii echipei artistului.

 

Concertul De Basm reprezintă o călătorie atemporală între lumi, în deplină siguranţă, care duce mereu spre înalt. Anul acesta, pe 22 iulie, Daniel Dorobanţu împreună cu Alira Mun ne vor oferi din nou prilejul de a împărtăşi misterul în cadrul unui nou Concert de Basm, ce va fi susţinut în Biserica Millenium din Timişoara.

 

„Basmul este o naraţiune mitologică care are proprietăţi specifice neamului nostru şi care are rolul de a ne cufunda într-o stare de uimire. Fiind întrebat de multe ori ce fel de muzică creez, în timp mi-am dat seama că, de fapt, spun basme într-un limbaj specific zilelor noastre”, spune Daniel Dorobanţu

 

Seria concertelor de basm a început în anul 2014, în Sinagoga din Cetate, Timişoara, iar până în prezent a avut parte de 8 manifestări, de fiecare dată în locuri excepţionale, precum Vârful Curcubăta Mare (Munţii Bihor, la o altitudine de 1849 m), Biserica Millenium (Timişoara), Mănăstirea Maria Radna (Lipova), Catedrala Romano-Catolică (Oradea), Filarmonica Timişoara şi Biserica Elisabetin (Timişoara). 

 

 

 

 

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama