UBB

Seară indiană sau cum se vede India prin ochii unor călători pasionaţi

Autor: bianca.padurean din 15 februarie 2018, Vizualizari: 3 999

Seară indiană sau cum se vede India prin ochii unor călători pasionaţiCasa de Cultură a Studenţilor şi Primăria Cluj-Napoca împreună cu Shanti Spiritual Center şi Asociaţia Părinte inFloreşti, în colaborare cu Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga" şi Centrul Clujean pentru Studii Indiene din cadrul UBB, comunitatea Mamprenoarelor, MIS Boutique, Green Cosmetics, L'albero dei Sogni by Chef Roxana Pârjol si Oriflame, au organizat o seară indiană. 


"Seara Indiana cu aroma de Poveste" a renuit culori, arome, ritmuri, matasuri si parfumuri dintr-o alta lume. Iniţiativa a luat naştere după ce un grup de clujeni au făcut o cîlătorie, anul trecut, în India. Ei au vizitat şapte oraşe şi două rezervaţii naturale, în 15 zile. La întoarcere, ei au dorit sa daruiasca publicului clujean o farama din savoarea Indiei.

 

Impreuna cu Asociatia Parinte inFloresti, grupul a pus la cale o serata in care povestea depanata a fost presarata cu momente de dansuri indiene, degustari de deserturi traditionale, pregatite de Chef Roxana Parjol de la L'albero dei Sogni, prezentare de costume indiene cu ajutorul Ioanei Soacaci de la MIS Boutique, de uleiuri si matasuri, iar copiii au decorat planse cu motive mai mult sau mai putin indiene, sub supravegherea animatoarelor de la Ateliere creative Cluj.

 

Participantii s-au bucurat de o tombola cu premii oferite de catre simpatizantii evenimentului: Steaua divina, Oceania travel, Green Cosmetics, cabinet Aromaterapia si Sanatatea, Ateliere creative Cluj iar voluntarele care au prezentat tinutele indiene au fost recompensate cu produse Oriflame, de la Scoala de frumusete - Daniela Dan.

 

Evenimentul a beneficiat de sprijin in organizare si promovare din partea Casei de Cultură a Studenţilor, Primăriei Cluj-Napoca, Bibliotecii Judeţeană "Octavian Goga", Centrului Clujean pentru Studii Indiene din cadrul UBB si comunitatii Mamprenoarelor.

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama