UBB

Premieră europeană în Salina Turda. Una dintre semifinalele Eurovision are loc la 90 de metri sub pământ

Autor: Claudiu.Padurean din 11 februarie 2018, Vizualizari: 3 790

Premieră europeană în Salina Turda. Una dintre semifinalele Eurovision are loc la 90 de metri sub pământOraşul Turda este gazda unei noi premiere europene. Pentru prima dată, una dintre semifinalele concursului Eurovision va fi organizată la 90 de metri sub pământ. Competiţia va avea loc duminică seara în Salina Turda, care a fost declarată de către publicaţia Business Insider drept cel mai frumos loc subpământean din lume.


Semifinala Eurovision de la Turda va avea loc într-un loc cu o acustică aparte. Este vorba de Salina Turda, care datează din Evul Mediu şi care a devenit cel mai vizitat obiectiv turistic din România. Organizarea spectacolului Eurovision a presupus eforturi considerabile, spune primarul din Turda, Cristian Matei.

 

În urma semifinalei de la Turda, trei concurenţi se vor califica în finala naţională care va fi organizată la Bucureşti. Semifinala Eurovision din Salina Turda nu va fi filmată doar de TVR, care este organizatorul evenimentului, ci şi de alte televiziuni din Europa. Printre acestea se numără şi Euronews, care va realiza un reportaj despre acest eveniment. În Salina Turda au mai fost filmate inclusiv scene pentru ultimul film din seria Batman.

dle templates freefilm online


Categoria: Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama