UBB

Vedeta TV Melania Medeleanu şi Ela Moraru, manager Google România, vorbitoare la conferinţa The Woman

Autor: bianca.padurean din 7 februarie 2018, Vizualizari: 4 990

Vedeta TV Melania Medeleanu şi  Ela Moraru, manager Google România, vorbitoare la conferinţa The WomanVedeta tv Melania Medeleanu, amplificator de voci şi model de implicare socială, va fi unul dintre vobitorii conferinţei de leadership The Woman, care va avea loc la Cluj-Napoca, în 21 martie. De asemenea, va vorbi la The Woman Ela Moraru, Google România – promotoarea educaţiei digitale, în top 50 cei mai influenţi CEO.


Venim în această lume ţipând, dar încet, încet vocea noastră devine şoaptă” – Melania Medeleanu, Fondator MagiCAMP vine la Conferinţa de Leadership Feminin The Woman să facă auzită vocea a sute de copii bolnavi de cancer, care au redescoperit bucuria copilăriei la MagiCAMP.

 

După o carieră de 22 de ani în televiziune, Melania a descoperit că se regăseşte cu adevărat atunci când dăruieşte. Fie că e vorba de copii de la MagiCAMP, cursurile de public speaking sau trainingurile pe care le oferă, prin implicare ei, Melania schimbă la fiecare pas societatea, declarând pentru o publicaţie: „Toate astea mă împlinesc! După asta, mă duc la cursurile pe care le ţin de dicţie şi public speaking, dar nu pentru că trebuie să trăiesc din ceva, ci pentru că îmi place foarte tare! Îmi place să văd la oamenii din jur că sunt un pic mai buni decât înainte de a mă şti.”

 

Parte din misiunea pe care The Woman o are este să amplifice vocile celor care au schimbat într-un fel sau altul, comunitatea din care fac parte. Un astfel de model de implicare şi altruism este Melania Medeleanu: fost om de televiziune, amplificator de voci, care îşi foloseşte talentul pentru a educa. MagicCAMP a devenit mai mult decât o tabără pentru copii cu afecţiuni oncologice. Iniţiative precum MagicBOX – un ajutor lunar ce constă în haine şi alimente şi MagicHOME, campania care a prins viaţă pentru a sprijini familiile din afara Bucureştiului care se confruntă cu cancerul şi nu dispun de mijloace financiare pentru a se întreţine. MagicHOME este o formă terapie pentru mulţi dintre cei implicaţi, o voce pentru poveşti neîmpărtăşite.  

 

Ela Moraru, Google România –  promotoarea educaţiei digitale, în top 50 cei mai influenţi CEO

 

Ela Moraru, Country Business Development Manager la Google Romania se alătură lineup-ului de excepţie din acest an de la Conferinţa de Leadership Feminin The Woman.Numai cei care învaţă, dezlănţuiesc şi redau sunt cei mai buni!” este motto-ul după care Ela se ghidează pentru fiecare decizie de a investi în societatea din care face parte.  

 

Ela Moraru s-a alăturat companiei Google în 2012 şi după numai 4 ani a preluat atribuţiile fostului director Dan Bulucea. Ea este promotoarea educaţiei digitale în învăţământul din România, fiind iniţiatoarea mai multor programe dedicate şcolilor, universităţilor şi presei. A demarat acest proiect alături de colegii săi de la Google deoarece a observat că şcolile din România nu sunt adaptate la era digitală. Ela consideră că schimbarea porneşte de la rădăcini: de la cadrele profesorale care au o influenţă directă asupra următoarelor generaţii.  Ela Moraru are o experienţă de peste 12 ani în vânzări şi marketing, dezvoltare de business şi training, recent fiind absolventă a Academiei de Afaceri la Universitatea Duke.

 

 

Line-up de excepţie la The Woman

 

Cătălina Ponor (Cea mai bună gimnastă din Europa în 2017), Maia Morgenstern (Director Teatrul Evreiesc de Stat), Olga Johnston Antonova (Fondator Circular Fashion), Iuliana Tudor (Prezentator TVR1) şi Antoinia Norman (CEO Branson Centre) sunt printre speakerii care au confirmat prezenţa la.  Conferinţa de Leadership Feminin The Woman ce are loc pe 21 martie la grand Hotel Italia***** din Cluj-Napoca.

 

The Woman este evenimentul cheie al leadershipului feminin ce cuprinde începând cu 2018: The Woman Leadership Conference | The Woman Magazine |  The Woman Connect | The Woman Workshops | Gala Awards | The Woman after 5pm! |

dle templates freefilm online


Categoria: Eveniment / Life Style

Ati intrat ca userul nelogat. Va rugam sa intrat in cont-ul d-voastra.
Va recomandam sa va inregistrati daca nu aveti cont.


Reclama

Reclama